Stipendieutdelning

den 3 januari 2019 11:56

Stiftelsen för Medicinsk forskning i Skellefteå hade den 14 december 2018 utdelning av forskningsstipendier. I samband med detta uppmärksammades Sofia Anderssons disputation med ett kort tal av professor Kurt Boman. Sofias porträtt hängdes upp tillsammans med de tidigare disputerade på vår "wall of fame" i centralhallen på Skellefteå lasarett.

Stöd vår forskning redan idag

Så hjälper du till

Stiftelsen vill inspirera och stödja yngre men även äldre läkare, sjuksköterskor, apotekare med flera till att forska inom områdena medicin och omvårdnad inom Skellefteå sjukvård (kommunerna Skellefteå och Norsjö).

Postgiro & Bankgiro

Stöd vår verksamhet genom att sätta in pengar på följande Post- och Bankgiro:

Stiftelsens postgiro 444 81 29-9
Stiftelsens bankgiro 710-9721
Stiftelsens swish 1233351574
Org nr 89 47 01-2384

Dela vår hemsida

Hjälp vår stiftelse och våra forskare genom att sprida vår sida vidare via sociala medier.
Information om cookies